Gabriela Rose

Quote:

“Te midden van de moeilijkheid ligt de mogelijkheid.” (Albert Einstein)

 

Rechtsgebieden:

  • Contractenrecht
  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Consumentenrecht
  • Internationaal privaatrecht
  • Arbeidsrecht

 

Achtergrond:

Als Oostenrijkse die zowel Oostenrijks als ook Nederlands recht heeft gestudeerd, maakt Gabriela onderdeel uit van de Geman Desk bij Berlinger Advocaten.

Gabriela is in 2001 afgestudeerd in Oostenrijks recht aan de juridische faculteit in Wenen. Na haar stage bij de rechtbank is ze naar Nederland verhuisd en was ze werkzaam bij een internationaal mijnbouwbedrijf. Nadat haar kinderen wat zelfstandiger werden, besloot Gabriela zich in het Nederlands recht te verdiepen en haalde in 2017 haar bachelorsdiploma aan de Open Universiteit. Sinds december 2019 is Gabriela voor de German Desk bij Berlinger Advocaten als juridisch medewerkster werkzaam.

Naast haar werk als juriste heeft Gabriela een passie voor talen en het theater. In haar vrije tijd speelt Gabriela piano en geniet van de natuur tijdens wandelingen in het bos en in de duinen.

Aanpak:

Betrokkenheid, heldere communicatie en een pragmatische aanpak kenmerken mijn manier van werken. Als uitgangspunt hanteer ik de wensen van de cliënt en aan de hand van de juridische mogelijkheden kijk ik samen met de cliënt wat de beste strategie is om deze te verwezenlijken.

T. +31 (0)20 491 9244
F. +31 (0)20 491 9249
E. g.rose@berlinger.nl

Direct Contact

Voor vragen kunt u ons direct bereiken op

+31 (0)20 491 9244

U kunt ook gebruik maken van ons online spreekuur.