Rob (R.R.F.) van der Mark

Ondernemingsrecht / Handelsrecht

Rob van der Mark (1953) heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden. Na afronding van zijn studie in 1978 is hij in dienst getreden bij een groot juridisch advieskantoor. In 1984 is Rob een eigen advocatenkantoor in Amsterdam begonnen, dat per 1 januari 2000 is opgegaan in Willems Advocaten & Rechtsanwälte.

Volledige Profiel >>

Erik van Toor

Mediator / Trusted Advisor / Interim- en Crisismanager,

Groeide op in een familiebedrijf en kreeg het ondernemerschap met de paplepel ingegoten.

Volledige Profiel >>

Erik (E.W.) van der Graaf

Verbintenissenrecht / Aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht en (verhaal van) personen- en letselschades

Erik van der Graaf (1955) studeerde in september 1982 af aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, zowel in het civiel(proces)recht als in het straf(proces)recht. Hij werkt sinds februari 1983 als advocaat te Amsterdam in de zgn. algemene praktijk. Erik was enige jaren rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank te Zutphen, zowel in de strafkamer als in de handelskamer.

Volledige Profiel >>

Pieter (P.D.) Bosma

Internationaal privaatrecht / Verkeersrecht / Contractenrecht / Aansprakelijkheidsrecht

Advocaat sinds 2012. Met zijn goede beheersing van de Duitse taal is Pieter als advocaat binnen de German Desk gezichtsbepalend en verantwoordelijk voor zaken betreffende contracten-, aansprakelijkheids- en verkeerrecht.

Volledige Profiel >>

Joost (J.W.) Vermeer

Arbeidsrecht / onrechtmatige daad / verkeersrecht

Joost Vermeer [1949] studeerde Nederlands recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en bouwde sedert 1979 een ondernemingsrechtpraktijk op. Was ruim 30 jaar advocaat in Nederland en daarnaast 10 jaar ook toegelaten advocaat in Duitsland.

Volledige Profiel >>

Uschi (U.M.) Matt-Van Andel

Jurist LL.B. | Legal Counsel

U.M. Matt-Van Andel (1965) heeft de Duitse nationaliteit en is sinds het behalen van het NT2 II-Staatsexamen voor hogescholen en universiteiten volledig tweetalig Nederlands-Duits. Zij woont al ruim 20 jaar in Nederland en heeft haar rechtenstudie met de Bachelorgraad LL.B. aan de Hogeschool van Amsterdam succesvol afgerond.

Volledige Profiel >>

Lilian (L.M.L.) Thijs

Contractenrecht

Lilian Thijs (1957), nu werkzaam als paralegal, heeft rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden vanaf 1987 en is in 1991 afgestudeerd in de richting Privaatrecht. Van 1991 tot 1999 was zij werkzaam als advocate. In de loop der tijd ging haar voorkeur uit naar het werken als juridisch medewerkster. In februari 2016 is zij bij Berlinger Advocaten toegetreden als paralegal.

Volledige Profiel >>

Ingrid Regeniter

Vertaalster

Ingrid Regeniter is in Ennepetal, een klein industriestadje aan de rand van het Ruhrgebiet, geboren en getogen. Na gymnasium en hogere handelsschool aldaar een bankopleiding gevolgd bij de Dresdner Bank. Acht maanden in studentenhotel in London gewerkt en daarna naar Nederland.

Volledige Profiel >>